aktualności

Radość gotowania

Za nami kolejne smakowite warsztaty z cyklu „W głąb kuchni”.

W pierwszą sobotę jesieni Babcia Jasia uczyła, jak przygotować lasowiacki kapuśniak, gołąbki z ziemniakami oraz zapiekankę z kapustą i chlebem. Nasi smakosze nie tylko uważnie obserwowali proces kulinarnych przeobrażeń, ale także zakasali rękawy i oddali się wspólnej pracy. Zdjęcia autorstwa Jana Mazurkiewicza w pełni oddają cudowną niezwykłość tego międzypokoleniowego spotkania.

Zapraszamy na przedostatnie warsztaty z Babcią Jasią. Odbędą się one 22 października w godz. 11.00-14.00.
W menu: kapusta kwaszona z ziemniakami, naleśniki z kapustą i serem, kulebiak. Koszt: 25 zł/osoba.

Przełknijcie ślinkę i zapisujcie się, dzwoniąc pod nr tel. 17 227 12 96 lub mejlując: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. .

1.jpg
2.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg
18.jpg
19.jpg
20.jpg
21.jpg
22.jpg
22b.jpg
23.jpg
24.jpg
25.jpg
26.jpg

Zapisz