aktualności
Radość gotowania
Za nami kolejne smakowite warsztaty z cyklu „W głąb kuchni”.
W pierwszą sobotę jesieni Babcia Jasia uczyła, jak przygotować lasowiacki kapuśniak, gołąbki z ziemniakami oraz zapiekankę z kapustą i chlebem. Nasi smakosze nie tylko uważnie obserwowali proces kulinarnych przeobrażeń, ale także zakasali rękawy i oddali się wspólnej pracy. Zdjęcia autorstwa Jana Mazurkiewicza w pełni oddają cudowną niezwykłość tego międzypokoleniowego spotkania.
Zapraszamy na przedostatnie warsztaty z Babcią Jasią. Odbędą się one 22 października w godz. 11.00-14.00.
W menu: kapusta kwaszona z ziemniakami, naleśniki z kapustą i serem, kulebiak. Koszt: 25 zł/osoba.
Przełknijcie ślinkę i zapisujcie się, dzwoniąc pod nr tel. 17 227 12 96 lub mejlując:
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript.
.