aktualności

Dwa ziemniaki w prykiel

Warsztaty kulinarne z Janiną Olszowy obrosły już legendą, chętnych jest wielu. Tak wielu, że na finałowe, uroczyste spotkanie, na którym będziemy robić zalewajkę prykiel, kaczkę nadziewaną ziemniakami oraz serowiec, z radością zaprosimy dwa razy.

25 listopada miało odbyć się ostatnie gotowanie z mistrzynią kuchni lasowiackiej (tu lista uczestników jest już zamknięta), ale to samo, z tym samym odświętnym menu odbędzie się także tydzień później, 2 grudnia 2017 r. o 11.00 w szkole z Trzebosi.

Koszt: 30 zł/osoba

Zapisy: 17 227 12 96 lub Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript.

Zapraszamy!! (także do obejrzenia galerii dokumentującej spotkanie z 28 października)

DSC_3787.jpg
DSC_3788.jpg
DSC_3792.jpg
DSC_3793.jpg
DSC_3797.jpg
DSC_3800.jpg
DSC_3801.jpg
DSC_3803.jpg
DSC_3806.jpg
DSC_3810.jpg
DSC_3816.jpg
DSC_3818.jpg
DSC_3819.jpg
DSC_3820.jpg
DSC_3821.jpg
DSC_3824.jpg
DSC_3829.jpg
DSC_3832.jpg
DSC_3838.jpg
DSC_3840.jpg
DSC_3842.jpg
DSC_3845.jpg
DSC_3846.jpg
DSC_3847.jpg
DSC_3848.jpg
DSC_3850.jpg
DSC_3851.jpg
DSC_3853.jpg
DSC_3855.jpg
DSC_3861.jpg
DSC_3862.jpg
DSC_3865.jpg
DSC_3867.jpg
DSC_3868.jpg
DSC_3869.jpg
DSC_3870.jpg
DSC_3872.jpg